Træningstilbud og arrangementer

14. juni 2024 06:54 , af Sara Skovbo Østergård

Aktivitetskalenderen er fyldt med gode træningstilbud og arrangementer - så husk at benytte dig af dem. 

Søndagsmix; tennis og padel
Nu på søndag, den 16. juni, er der søndagsmix på både tennis- og padelbanerne.
Tennis fra kl. 09.00 - 12.00. Pris kr. 30,- inkl. morgenmad. Tilmelding ikke nødvendig. 
Padel fra kl. 08.30 - 11.30. Pris kr. 30,- Husk tilmelding i aktivitetskalenderen
Kender du ikke til søndagsmix, så er det et hyggeligt socialt arrangement, hvor vi spiser fælles morgenmad, og man spiller på kryds og tværs med hinanden. Alle niveauer er velkomne. 

SPOT-kursus; tennis
Næste SPOT-kursus afholdes den 22. juni med John Hyllested, som træner. Der er plads til maks. 12 deltagere på træningen, så skynd dig at tilmelde dig i aktivitetskalenderen. Tilmelding efter først til mølle-princippet. 

Padeltræning med Mathies
En fed måde at få træning på sammen med dem, man spiller sammen med. Jacob Mathiesen tilbyder træning, hvor i skal være fire spillere, der booker en bane, som i plejer. Dvs. i bruger én af jeres tre bookinger på træningen. I skal, som spillere, selv aftale træningen med Mathies, som kan  fanges på mobilnummer +4528186854. Prisen for træningen er kr. 150,- pr. bane, som I betaler på klubbens mobilepaynummer "536646", inden træningen går i gang. Betalingen bedes markeres med ”Padeltræning Mathies” ved overførsel. Derudover skal I også give en øl/vand til Mathies :) 

Americano; padel
Søndag den 23. juni afvikles to americanoer i klubben. Fra kl. 14.30 - 16.00 for nybegyndere og fra kl. 16.00 - 17.30 for meget øvede. Pris kr. 50,- pr. deltager, og tilmelding sker i aktivitetskalenderen. Begge arrangementer slutter af med pølser fra grillen og en øl/vand pr. deltager. 
Kender du ikke til "americano", så er det et spilformat, hvor alle spillere konkurrerer mod hinanden. Det kan involvere 8, 12 eller 16 spillere. Spillerne bliver fordelt tilfældigt på banerne, og så spilles der til et aftalt antal bolde (24). Hver spiller server seks gange i træk, før serven skifter side. Dvs. hvert par har i alt 12 server i løbet af en kamp. Efter 24 bolde kan stillingen være 14-10, 7-17 eller 8-16. Det hold der har flest point tager det pointtal med sig til den næste kamp. Hver match er derfor med en ny makker og mod nye modspillere. Når alle kampe er spillet, kåres vinderen, som er den enkeltperson med flest point.
For nybegyndere: Du må endelig ikke lade dig afskrække af de anderledes regler. Vi guider dig godt i gang, og americanoer er en fremragende mulighed til at lære nogle nye medspillere at kende. Vi håber at se dig :) 

Klubmesterskab; padel
Afvikles i august og september. Tilmeldingen er åben og findes i aktivitetskalenderen på den 29. juli.

HUSK EM-BOLD PÅ STORSKÆRM DEN 20. SAMT 25. JUNI I KLUBBEN
Mere info findes på HURRA for EM-bold og byggerod - her kan du også læse, hvorfor omklædningsrummene pt. ikke er brugbare, men det bliver de igen, og det bliver rigtig godt! 

På gensyn i klubben :)