Newcastle Invitational 2019

13. maj 2019 11:15 , af Robert Williamsen

Igen i år, er det med stor glæde, 'Komiteen for den årlige afvikling af Newcastle Invitational' (herefter Komiteen), sender indbydelse til afholdelse af den årlige udgave af Newcastle Invitational – som i år finder sted lørdag 29. juni (se yderligere information på vedlagte plakat).

Sidst år, valgte Vejrguderne i timerne forud for turneringen, at sende den eneste regnbyge i hele juni måned, således vi ikke selv skulle vande banerne. Det var vi taknemlige for. I forberedelserne til årets turnering, har vi derfor meddelt Guderne, at det var tilfredsstillende, blot at regnet ikke må komme senere. Dette har de taget til efterretning.

Komiteen vil – for tredje år i træk – invitere klubbens rutinerede og øvede spillere til en turnering, som traditionen tro, bliver gennemført med de samme (specielle) regler som tidligere. Disse er vedlagt og bliver gennemgået på dagen (jeg har fundet arket fra 1. år i gemmerne).

Newcastle Invitational er en turnering, som har traditioner for at sætte tennisspillet og hygge i højsædet. Det er også en turnering som udspringer fra Komite-medlemmernes noget specielle tilgang til samarbejde på banen (det kommer vi tilbage til senere) – noget deltagerne vil opdage på dagen.

Uagtet at verden uden for vores lille boble går videre, hvor der er tale om både Forlketingsvalg og Tour de France, har vi besluttet at ikke hæve deltagergebyret, som vi derfor fastholder på kr. 50.

Og endnu vigtigere, også dette års Newcastle Invitational afsluttes selvfølgelig med officiel middag om aftenen, som deltagerne hver især bidrager til (se opslag fra Roberta herom på tavlen i klubben).

Opsummering: Rutinerede og øvede spillere som har svært ved at finde en undskyldning til ikke at komme med, skal skynde sig og sende en tilmelding til row@leasy.dk. Det er først til mølle og begrænset antal pladser. :-)

Med tennishilsen

Roberto og Roberta

Vedhæftede filer