Klubmesterskab 2020

15. juni 2020 09:15 , af Mark Pedersen

Kære alle,  

Hermed invitation til årets klubmesterskaber 2020. Årets klubmesterskaber vil blive afviklet over følgende fem spilledage 30 august samt 2, 6, 9 og 12 september. Det er vigtigt at slå fast, at man skal kunne spille på finaledagen d. 12. september. Igen i år vil grillen blive tændt, og der vil være pølser, øl og sodavand til spillere og tilskuere.  

Der vil være en A og en B række, hvor der spilles i alle kategorier. Af hensyn til planlægningen og som følge af det noget mere komprimerede program er det ”kun” muligt at deltage i tre kategorier. Ved 1 deltager i en kategori kan den slås sammen med den tilsvarende i den anden række. Ved 2 tilmeldte i en kategori spilles en finale, ved 3 tilmeldte spilles en puljeturnering hvor de to bedst placerede mødes i finalen. 

Alle er garanteret mindst 2 kampe. For planlægningens skyld skal man kunne spille i hver kategori man tilmelder sig – dvs. er man tilmeldt single, double og mix kan man risikere at skulle spille tre kampe på én dag. Kampe kan kun flyttes efter aftale med turneringsudvalget.

Det noget mere komprimerede program til afvikling af turneringen skyldes ønsket om at få endnu flere tilmeldinger til turneringen samt skabe mere stemning de enkelte dage, idet der afvikles flere kampe per dag. Samtidig vil mulighederne for at flytte rundt på spilletidspunkterne være mere begrænset, hvilket tidligere har været en stor udfordring.   

Tilmeldingsfristen er den 15.08 – Tilmelding sker (indtil der bliver almen adgng til klubhuset) på mail til turneringsledelsen ved Mark: mtp2412@hotmail.com

Turneringen er åben for alle og det er gratis at deltage! 

Vi håber at se så mange som muligt.  

 

Mvh. Turneringsudvalget.