Den røde kasket - uge 21/2020

22. maj 2020 18:20 , af Robert Williamsen

Det er så skønt at komme på anlægget, og se så mange der benytter banerne. Og inden længe vil der være endnu flere der kommer – mere herom længere nede. For Danmark åbnes mere og mere, og heldigvis får det positive konsekvenser for os.

Kan du huske din kode for at komme ind i klubhuset? Den får du nu brug for, hvis du har behov for at komme på toilettet, som vi nu endelig får lov til at åbne op for adgangen til. Jeg kan godt forstå at dette har været efterspurgt af mange, men retningslinjerne fra myndighederne har simpelthen ikke tilladt dette før nu. Brugen af toiletterne forudsætter, at du spritter hænder og kontaktpunkter efter brug. Bemærk, at alle andre faciliteter i klubhuset stadig vil være aflukket og ikke tilgængeligt.

Boldmaskinen nu fået nyt batteri og er dermed klar til brug igen, for dig som gerne vil øve gentagelser af de slag du er knap så god til, eller kan blive endnu bedre på. Kim sørger for, at du får god instruktion i brugen af maskinen (se eget opslag på hjemmesiden fra Kim), og der er lavet en fast lav pris pr. sæson. Det er for mange et godt alternativ til slagtræning med andre, ved at boldene kommer med ens hastighed og retning hver gang. Prøv det - det kunne jo være du blev endnu bedre til at spille…

Og så starter vi endelig op med træning igen, både i form af voksenintroduktion tirsdage og juniortræning onsdage. Al træning foregår under hensyntagen til retningslinjer der er stukket ud af myndighederne, og som deltagerne bliver informeret om inden de går på banen (se eget opslag fra Curt på hjemmesiden). Der bliver således til tre træningsdage inden og tre træningsdage efter sommerferien, med opstart i uge 24. Vi har besluttet at Voksenintroduktion i år skal være gratis, ligesom juniortræning er det hvert år.

For jer som gerne vil spille mere end en enkelt, men ikke to hele timer, kan du fra på mandag booke 1½ times spil. Dette er i første omgang gældende på bane 1 og 2. For at booke 1½ times spil, går du ind i menu-punktet ”90 minutters banebooking”, og booker som du plejer. Almindelig 1-times banebooking kan gøres som du plejer under menu-punktet ”Banebooking”. Lad mig endelig høre hvordan du oplever det.

Sidst, men ikke mindst, vil jeg gerne bemærke hvor godt I har taget til jer vores opfordring om, at feje banerne helt ud fra hegnet. Det er simpelthen en fornøjelse at se. Og det bedste ved det er, at det kommer dig selv til gode næste gang du skal spille – gode baner uden ukrudt og lige til at spille på. Win-win! God weekend.