Den røde kasket

17. juli 2020 14:15 , af Robert Williamsen

Så blev det fredag igen, og mange af jer går måske på ferie i dag, eller er midt i den. Ud fra antallet bookinger, er der i hvert fald noget der tyder på, at det er mange af jer, der har andet at lave, end at spille tennis. Nu har det heller ikke været det bedste tennisvejr vi har oplevet - er vi heldige og ser et vejrskifte nu...?

Hvis du har været på tennisbanen, har du måske allerede haft glæden af igen at få adgang til klubhus, køkken, køleskab, glas, vand, omklædning og bad. Det var dejligt at få det åbnet - husk bare at være god til at spritte hænder, der er sprit på bordet lige indenfor terrassedøren. Klubhuset bliver gjort rent to gange ugentligt, og der benyttes desinfektionsmiddel der varer optil 10 dage, men derfor skal vi alligevel være varsomme.

Når vi nu kan komme ind i klubhuset, så kig lige over på tilmeldingslisterne til årets klubmesterskab. Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, så gør det. Det bliver godt i år - også! :-)

I denne ferietid, går vi alle sammen lidt ned i tempo, så også alle de som sørger for at klubben kører som den skal. Derfor er det ekstra vigtigt at vi alle sammen er gode til at passe på klubhuset, fejer banerne helt ud til kanten (hver gang) og ellers passer på til de som kommer efter os.

Til sidst, vil jeg bede dig om, at ikke smide gamle udbrugte bolde ud, der er mange institutioner der godt kan bruge de til forskellige formål.

God weekend og god sommer!