Den røde kasket

18. september 2020 19:06 , af Robert Williamsen

Regeringen har lige meddelt nye retningslinjer ift. Covid-19, som også - om end i lille grad - påvirker os.

I klubhuse, hvor der drives café, restauration mv., skal man bære mundbind når man er stående, står i kø, skal på toilettet osv. Det har betydning for Søndags-mix, hvor der normalt er morgenmads-buffét. Det kan godt virke ulogisk, når man lige inden eller efter, godt kan udøve fysisk aktivtet sammen uden at bære mundbind, det er ikke desto mindre vilkårene. Det er således besluttet at der indtil videre, ikke er servering af mad til søndags-mix.

Vi kan stadig spille som vi plejer, blot vi følger de nuværende retningslinjer; sprit/vask hænder tit, host/nys i ærmet, undgå håndtryk/kindkys/kram, vær opmærksom på rengøring og hold afstand.

Omkring klubmesterskaberne, er de sidste finalekampe faktisk endnu ikke afviklet. Der er tre kampe tilbage som spilles i løbet af den næste uges tid. Det har været et forrygende godt arrangement, med fantastisk stor og god opbakning blandt medlemmer og gæster, som har haft glæden af godt spil, godt vejr, gode medtilskuere og gode (og rigtigt mange) pølser! Det gode vejr stoppede så midt på finaledagen, men det er en af betingelserne med udendørs idræt :-)

Og når det er sagt, er nærmer vi os ubønhørligt afslutningen på årets udendørssæson. Mandag i uge 43 er både tennishallen og centerhallen klar til at modtage spillelystne tennisspillere. Og lige derefter, lørdag 24. oktober (uge 43), pakker vi klubhus og baner ned, så sæt allerede nu kryds i kalenderen - vi har behov for din hjælp. The more - the merrier!

Uge 43 bliver en travl uge for os, for tirsdag 20. oktober, afholdes årets generalforsamling. Bestyrelsen har brugt forholdsvis meget tid i det sidste på forberedelserne, blandt andet har vi i onsdags gennemgået budget for det kommende år, som ser rigtigt spændende ud. Nu går vi så over til de mere praktiske forberedelser til mødet. Alt dette får I mere at vide om lidt senere. Andre punkter vi har behandlet til onsdagens bestyrelsesmøde, var oprettelsen af mailkonto for udvalgte bestyrelsesposter. Baggrunden er både, at eksterne parter nemmere kan komme i kontakt med klubben (til samme mailadresse), men også for at vi kan fastholde relevant historik. Begge dele opleves som udfordringer ved hvert skifte af bestyrelsesmedlemmer, og er ret uhensigtsmæssigt.

Al træning er et overstået kapitel udendørs, og næste gang træner og elev ser hinanden er derfor indendørs. Har I behov for yderligere information omkring dette, er I velkomne til at tage fat i de respektive trænere.

Omkring etableringen af fjernvarmen, er de ved at være færdige med alt ude, samtidig som de er gået i gang med at sætte radiatorer op inde. Det er hævet over enhver tvivl, at vores klubhus bliver meget glad for denne løsning, fordi så får det lov til at leve mange år endnu.

Det var dagens ord, på endnu en dejlig efterårsdag som blot er starten på en dejlig weekend - nyd den og pas på dig selv og hinanden. :-)