Den røde kasket...

3. juli 2020 12:46 , af Robert Williamsen

Det er flere der har haft ferie i en uge allerede, og endnu flere der går på ferie i dag. Og selv om vejret ikke nødvendigvis har været det bedste, har der været mange gode tennisdage og -aftener.

Så også i går, hvor Henning gennemførte den første af en række sommertræninger for klubbens medlemmer. Der var godt opmøde, samtidig som der faktisk var plads til flere. Hvis du (mod formodning) har et ømt punkt eller to, så gå ind i aktivitetskalenderen og tilmeld dig til en eller flere af de kommende træninger. Det er torsdag aften i løbet af sommerferien.

Når du så har gennemført træningen og er blevet en endnu bedre spiller, vil det glæde os at se dig i klubturneringen. Det er lagt op til et godt program også i år, og turneringen bliver bare bedre jo flere der er med! Hvis du ikke har prøvet det før: Grib chancen, og gør 2020 til året hvor du deltog første gang. Og hvis du har været med tidligere, så kender du det, jo - uagtet hvad: Tilmeld dig! Hvordan? Klik her.

Bestyrelsen holder et 'amputeret' sommerferie-bestyrelsesmøde tirsdag :-). For selv om der er ferie, er der alligevel beslutninger der skal tages, og ikke uvæsentlig i denne tid, skal vi blandt andet beslutte om der er grundlag for at kunne åbne op for klubhuset i større omfang end vi har. Hvad det ender med, hører I mere om i næste uge.

Som jeg skrev i sidst uge, er der en lille mulighed for, at starten på indendørssæsonen kan blive udsat. Mens vi venter på, at få endelig besked omkring dette, må du gerne begynde at tænke på hvilke tider du kunne tænke dig at få i tennishallen den kommende vintersæson. For lige pludselig får vi besked fra Kirsten, om at tiden er inde til at beslutte sig. Så lav gerne en aftale med dine makkere allerede nu.

Og indtil vi ses igen - god sommer :-)