Belysning i Tennishallen/Nyt klubtøj

5. marts 2017 11:22 , af Lars Kirk

Orientering omkring lys i tennishallen

Fra Centerlederen er vi blevet orienteret om følgende:

Onsdag dem 3. marts vil der blive leveret armaturer til den ene banehalvdel af bane 1. Disse vil blive opsat fredag den 10. marts. – der vil kunne spilles på bane 2. Efter montering vil leverandøren komme og foretage målinger af lyskvaliteten. Hvis lyskvaliteten er i orden, så vil resten af armaturerne blive afsendt fra leverandøren og monteret.

For os brugere betyder det, at vi må forvente at vi i en tid må spille med forskelligt lys på de to banedele af bane 1, og så må vi se om alt lyset kommer på plads inden indendørssæsonen er slut.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne beklage de gener der har været i denne sæson.

Tilbud om køb af klubtøj til fordelagtige priser

Bestyrelsen har sammen med Sportigan valgt det tøj som vore holdspillere skal bruge de næste 2 sæsoner. Tøjet er fra den spanske producent JOMA. Hvis du skulle have lyst til at få nyt spilletøj , så kan du også købe det hos Sportigan til de fordelagtige priser du kan se i vedhæftede. Billederne viser et udpluk af tøjet. Hvis du er interesseret, så kan du komme i Sportigan i dagene 15. til 25. marts. Her kan du prøve tøjet, så du er sikker på at få den rigtige størrelse, samt bestille det du ønsker. Tøjet vil så være klar til levering sidst i april.

På bestyrelsens vegne

Lars Kirk