Newcastle Invitational - skal du med...?

15. juni 2018 08:30 , af Robert Williamsen

Kære alle sammen.

Roberta og jeg er rigtigt glade for at der indtil videre er 18 tilmeldte til lørdagens turnering, og vi glæder os rigtigt meget. Til trods for at sidste frist for tilmelding er overstået, er der stadig ledige pladser, og det ville være fantastisk hvis vi kunne fylde alle baner. 

For at sikre at vi får godt vejr, har jeg holdt en løbende dialog med Vejrguderne, som kan fortælle at Mjølner forsvandt i starten af maj måned, og Thor og Loke har gennemsøgt Åsgård for at finde hammeren. Den blev fundet i sidst uge, hvor det viser sig at Trym har stjålet den, men Loke og Thor fik på finurligt vis, Thors kæreste eje tilbage. I pur glæde, har han derfor den seneste uges tid kastet Mjølner på kryds og tværs over hele landet, noget vi alle har bemærket i form af både blæst og en lille smule regn. Vejrguderne kan fortælle at Thor er ved at falde til ro, verdensordenen er genoprettet, og de forventer at Thor slapper af lørdag eftermiddag, så vi kan forvente meget lidt vind - men som de siger, hvis hans humør er til det, så kan han finde på at pludselig kaste med Mjølner, og så falder det altså noget regn. Men det plejer først at ske om aftenen, siger de. Så vi krydser fingre, og håber det bedste.

Nå, hvis du endnu ikke har bestemt dig, har tøvet i lang tid, eller slet og ret har glemt det - tilmeld dig med det samme ved at sende en mail til row@leasy.dk. Vi glæder os til at se også dig!

Roberto og Roberta